کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

تهیه کیک فنجانی ارغوانی برای روز Valentine

سه شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۳۷ ب.ظ

مواد لازم :

 

کره
115 گرم را در دمای خانه قرار دهید
شکر نرم
115 گرم
تخم مرغ
2 عدد
آرد مخلوط با بکینگ پودر 
115 گرم
اسانس وانیل
1/2 قاشق چایخوری
انگور فرنگی
100 گرم

 

کیکهای کوچک و خوشمزه با ترکیب انگور فرنگی و طعم شیرین و لذیذ وانیلی و یک روکش پنیر خامه ای ساده، یک روش زیبا برای ابراز احساسات واقعی خود برای عزیزانتان می باشد.


طرز تهیه :

فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید کره و شکر را داخل یک کاسه بهم بزنید تا پفکی و روشن شود، سپس تخم مرغها را یکی یکی داخل آن بزنید. آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید، بعد اسانس وانیل و سپس انگور فرنگی را اضافه کرده و آرام مخلوط نمایید به وسیله قاشق مخلوط کیک را در داخل قالبهای کاغذی بریزید و داخل فر به  مدت 18 دقیقه بگذارید تا پف و طلایی شود. برای اطمینان خاطر از پخت کیکها، چنگال یا خلال دندان را در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده باشد، روی توری فر قرار دهید تا خنک شوند برای تزئین: پنیر خامه ای، پودر قند و اسانس وانیل را داخل یک کاسه بهم بزنید تا بصورت خامه صاف فرم بگیرد. چند قطره رنگ غذا اضافه نمایید و هم بزنیدتا یک روکش کیک به رنگ ارغوانی روشن بدست آید روکش را روی کیکها بصورت مارپیچ بریزید و روی هر یک را با دانه های انگور فرنگی و شکلاتهای قلبی شکل نقره ای و دیگرتزئینات خوراکی مورد علاقه خود تزئین نمایید.


مواد لازم برای تزیین :

 

پنیر خامه ای
150 گرم
پودر قند الک شده
60 گرم
اسانس وانیل
1/4 قاشق چایخوری
رنگ غذا
ارغوانی
دانه انگور فرنگی
12 عدد
شکلات نقره ای به شکل قلب
12 عدد
دانه های تزیین خوراکی

 

یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۳۰
peyman araghi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی