طرز تهیه تارت میوه و ژله کافه پرنس CoffeePrince
دوشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۵، ۰۴:۲۹ ب.ظ
پای، فون سه و یا بریزه نامهای دیگر برای تارت میوه میباشند. تارت و پای عمدتا تفاوت چندانی با یکدیگر به لحاظ ساختاری ندارند.
تنها تفاوت خمیر تارت و پای در استفاده از زرده تخممرغ میباشد. در ساختار اولیه خمیر تارت که ریشهای فرانسوی دارد از زرده تخم مرغ بهره خواهیم برد در صورتی که در خمیر پای که یک خمیر انگلیسی است نیازی به استفاده از تخممرغ نمیباشد. هر چند استفاده یا عدم استفاده از تخم مرغ تفاوت چندانی در طعم آن نخواهد داشت.
نکاتی که در هنگام تهیه تارت میوه بهتر است بدانید:
- برای تهیه تارت میوه و ژله میتوانید به جای روغن از کره استفاده نمایید. برای این منظور میبایست حدود 20 تا 25 گرم از میزان روغنی که در دستور ذکر میشود، کره بیشتری استفاده نمایید.
- نکته قابل توجه در تهیه تارت این است که تمامی مواد باید کاملا سرد باشند.
- قالب تارت نیازی به چرب کردن ندارد.
- میزان استفاده از آب بسته به جذب آردهای مختلف متفاوت است. لذا، در اضافه کردن آب به خمیر احتیاط کنید.
- اگر خمیر شل بود، روی سطح کار نشاسته ذرت الک و خمیر را روی آن باز کنید.
- اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید.
- توجه داشته باشید که خمیر تارت بسیار حساس بوده، برای اطمینان خاطر، قالب را درون سینی رولت بگذارید و درون فر قرار دهید.
مواد لازم جهت تهیه تارت میوه و ژله
زرده تخم مرغ |
1 عدد |
پودر قند |
1 قاشق سوپخوری |
آب سرد یا شیر |
4 قاشق سوپخوری |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
آرد |
210 گرم |
نمک |
1 پنس |
روغن |
60 گرم |
طرز تهیه تارت میوه و ژله
- فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- آرد و نمک را با هم الک کنید.
- کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)
- پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
- خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
- میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.
- خمیر را به قالبهای تارت متوسط و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.
- قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.
- تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید.
- جهت آشنایی با طرز تهیه کرم یا پاتیسیر به بخش شیرینی ها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.
- سپس با میوههای مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.
- در نهایت ازبریلو و یا ژله نیمبند شده برای حذف طراوت میوهها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین نمایید.
۹۵/۰۷/۰۵