کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

ژله بریلو ساده در کافه پرنس CoffeePrince

دوشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۵، ۰۴:۳۹ ب.ظ

ژله بریلو ساده


ژله بریلو

ژله بریلو ساده

امروزه مردم بیش از پیش به کیفیت و سلامت محصولات مصرفی خود اهمیت می دهند.
رسالت ما در گلنان پوراتوس نیز توجه خاص به این موضوع با اهمیت می باشد.
لذا کلیه بریلو های گلنان پوراتوس با رنگ صد در صد طبیعی تولید می شود.
طراحی و تزئین طی سالهای سال بعنوان یک هنر دستی و سنتی توسط قنادهای حرفه ای به علاقمندان منتقل شده است.
بریلو یکی از اجزای اصلی این طراحی است.
این محصول سالها است توسط قنادان حرفه ای در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا استفاده می شود. بریلو به شما این امکان را می دهد که درخشندگی و شفافیت منحصر به فردی را برای کیک و دسر خود فراهم کنید.این اثر بریلو است.
کاربردها
تارت میوه
دسر
کیک
مزایا
آماده مصرف
قابل استفاده بصورت سرد
به شفافیت آینه
مقاوم در برابر انجماد
با خاصیت چسبندگی بسیار خوب به سطح کیک بدون ریزش
حفظ تازگی و افزایش زمان ماندگاری در تزئینات میوه ای

دستورهای تهیه متعددی داره اینجا چندتا اصلیشو میگم
این ژله شفافیت خاصی داره به شرطی که برای رنگ کردنش از رنگ ژله ای استفاده کنین تا کیفیتش پایین نیاد

یه دستور آسون:
۱/۳ پیمانه پودر شکر
۱ قاشق غذا خوری آرد ذرت
۱/۴ پیمانه آب لیمو تازه(میتونین کمترش کنین اگه نمیخواین خیلی ترش بشه)
۱/۴ پیمانه آب

روش تهیه:
شکر و آرد ذرت رو در یک قابلمه کوچک مخلوط کنین و کم کم آب و آبلیمو رو بهش اضافه و هم بزنین تا گلوله نشه و روی حرارت متوسط بذارین و هم بزنین تا جوش بیاد و غلیظ بشه و از روی حرارت وردارین(باید به غلظت عسل برسه)
رنگ خوراکی رو اضافه کنین
این ژل تا یک هفته در یخچال قابل نگهداریه

دستور ۲:
۱/۴ پیمانه سیروپ ذرت(موجود در مغازه های لوازم قنادی)
۱/۴ پیمانه آب سرد
۳ -۴ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
رنگ ژله ای

روش تهیه:
آب سرد و نشاسته ذرت رو با هم خوب مخلوط کنین
شربت ذرت و وانیل رو هم اضافه کنین و هم بزنین و ظرف رو روی حرارت قرار بدین یا ۲ دقیقه توی ماکروفر بذارین تا جوش بیاد
هم بزنین تا غلیظ بشه
از روی حرارت وردارین و اجازه بدین خنک بشه و رنگ رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنین

دستور ۳:
۱ قاشق غذاخوری پودر آگار آگار(موجود در لوازم قنادی)
۱ لیوان آب سرد
۴ قاشق غذاخوری پودر شکر
کمی وانیل یا اسانس با طعم دلخواه

روش تهیه:
همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنین تا در هم ترکیب بشه و بعد روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد و ۳ دقیقه بجوشه و به غلظت عسل بشه
بعد از روی حرارت وردارین و رنگ اضافه کنین

دستور ۴:
۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
۲ قاشق غذاخوری آب
۲ فنجان سیروپ ذرت
کمی اسانس وانیلی، بادام و یا هر اسانس دلخواه

روش تهیه:
ژلاتین رو در آب سرد ریخته به مدت ۲ دقیقه صبر کنین و بعد به مدت ۲۰ تا ۳o ثانیه در مایکروویو و یا روی بخار کتری بذارین تا حل بشه
سیروپ ذرت رو روی حرارت ملایم هم بزنین تا گرم بشه و بعد ژلاتین رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنین
بعد رنگ و اسانس مورد نظر زو بهش اضافه کنین و از روی حرارت وردارین

دستور ۵:
۱/۳ پیمانه شکر دانه ریز
۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۴/۱ پیمانه آب لیمو
۱/۴ پیمانه آب

روش تهیه:
آرد ذرت رو در ۲ قاشق غذاخوری آب حل کنین
شکر و باقیمانده آب رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه و بعد آبلیمو رو اضافه کنین
سپس محلول آرد ذرت رو اضافه و خوب هم بزنین و بعد رنگ مورد نظرتون رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا به اندازه کافی غلیظ بشه و از روی حرارت وردارین

خوب برای ایجاد طرح با کمک الگو روی کیک باید طرحتون رو روی کاغذ روغنی بکشین و روی کیک قرار بدین(کیک حتما باید کاملا خنک باشه)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۵
peyman araghi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی