راهنمای تهیه دسر انگور یاقوتی در کافه پرنس CoffeePrince
چهارشنبه, ۷ مهر ۱۳۹۵، ۰۹:۲۸ ب.ظ
مواد لازم:
انگور یاقوتی: یک کیلو
بستنی وانیلی: نیم کیلو
خامه: 200 گرم
بیسکوئیت ساده بدون کرم: یک بسته
پودر قند: در صورت تمایل
طرز تهیه:
انگور یاقوتیها را خوب شسته و آنها را دانه دانه و دوقسمت کنید. بخشی را در ظرف ریخته و بگذارید در فریزر تا یخ ببندد و بخش دیگراز انگور یاقوتی را به همراه بستنی و خامه داخل ظرف همزن ریخته و با همزن برقی کاملا به هم بزنید تا نرم شده و حالت کرم مانند و بنفش رنگ شود. سپس با قاشق بستنی سایز کوچک از آن برداشته و روی بیسکوئیتها قرار دهید و لابهلای آن را با دانههای انگور یاقوتی پرکنید. در صورت تمایل کمی پودر قند برای تزئین روی دسر بپاشید.یادتان باشد این دسر را تا موقع سرو کردن داخل جایخی یا فریزر بگذارید.
۹۵/۰۷/۰۷