کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince


مواد لازم:

انگور یاقوتی: یک کیلو
بستنی وانیلی: نیم کیلو
خامه: 200 گرم
بیسکوئیت ساده بدون کرم: یک بسته
پودر قند: در صورت تمایل

طرز تهیه:

انگور یاقوتی‌ها را خوب شسته و آن‌ها را دانه دانه و دوقسمت کنید. بخشی را در ظرف ریخته و بگذارید در فریزر تا یخ ببندد و بخش دیگراز انگور یاقوتی را به همراه بستنی و خامه داخل ظرف همزن ریخته و با همزن برقی کاملا به هم بزنید تا نرم شده و حالت کرم مانند و بنفش رنگ شود. سپس با قاشق بستنی سایز کوچک از آن برداشته و روی بیسکوئیت‌ها قرار دهید و لابه‌لای آن را با دانه‌های انگور یاقوتی پرکنید. در صورت تمایل کمی پودر قند برای تزئین روی دسر بپاشید.یادتان باشد این دسر را تا موقع سرو کردن داخل جایخی یا فریزر بگذارید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۷
peyman araghi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی