طرز تهیه نوشیدنی کوکتل انار مخصوص کافه پرنس CoffeePrince
چهارشنبه, ۷ مهر ۱۳۹۵، ۰۹:۲۳ ب.ظ
مواد اولیه :
آب انار سه پیمانه (۴۸۰ میلی لیتر)
آب لیموترش دو قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
عرق بهارنارنج دو قاشق چایخوری (۱۴ میلی لیتر)
شربت قوام آمده دو قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
انار دانه شده برای تزئین به میزان لازم
لیموترش حلقه شده برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
آب انار، آب لیموترش، عرق بهار نارنج و شربت را مخلوط می کنیم. دانه های انار را داخل لیوان ریخته و مخلوط آب انار را اضافه میکنیم و با حلقه های لیموترش به دلخواه تزئین مینماییم.
پیشنهاد:
در صورت تمایل میتوانید در لیوان مقداری یخ و پره های لیموترش بریزید و نوشیدنی را خنک سرو کنید.
۹۵/۰۷/۰۷