تفاوت بخار دادن و کف شیر
يكشنبه, ۵ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۲۶ ب.ظ
تفاوت بخار دادن و کف شیر ( فوم شیر )
یک سوال رایج بین کسانی که به تازگی وارد دنیای اسپرسو شده اند ،
تفاوت بین بخار دادن و کف ساختن در شیر است . برای کسانی که تازه وارد
هستند و تجربه زیادی ندارند این مسئله ممکن است آنقدر به نظرشان پر اهمیت
نرسد اما تفاوت های کلیدی در ۲ پروسه وجود دارد که در نهایت مدل های
متفاوتی از شیر را تولید می کند که برای نوشیدنی های متفاوتی مناسب است .
هر ۲ روش را در زیر بصورت خلاصه بررسی می کنیم :
-
شیر بخار داده شده
شیر بخار داده شده توسط دادن حرارت به شیر به نازل بخار، تولید می شود . تراکم شیر بخار داده شده از کف شیر کمتر است گرچه ممکن است هنوز مقداری فوم ( کف ) در بخش فوقانی اش داشته باشد .
برای بخار دادن به شیر شما نیاز دارید که سر نازل بخار را در زیر سطح اصلی شیر بصورتی که چیزی شبیه گرداب تولید کند و باعث شود شیر در پیچر بچرخد . این سبب می شود که شیر بصورت یکسان گرما ببیند . با استفاده از دماسنج می توانید بگویید که شیر شما به دمای دلخواه رسیده است یا نه ، که بخار دهی را متوقف کنید .
شیر بخار داده شده ، اساس لاته های سنتی ست . -
کف شیر
کف شیر علاوه بر گرما دادن به شیر توسط نازل بخار ، به تزریق هوا توسط نازل بخار به درون شیر نیاز دارد . با اینکار حباب های کوچکی تولید می شوند که کف روی کاپوچینوی شما را تشکیل می دهد . برای تولید کف شیر ، شما باید نوک نازل بخار را بالای سطح شیر قرار دهید .
اگرچه به طور مداوم ، هرچه حجم شیرتان افزایش یابد باید پیچر را پایین تر بیاورید .
همانطور که به شیر بخار می دهید، باید نازل را در حالتی قرار دهید که سبب تولید گرداب هایی در شیر شود . کاپوچینوی سنتی با نسبت ۳/۱ اسپرسو ، ۳/۱ شیر بخار داده شده و ۳/۱ کف شیر ساخته می شود .
۹۵/۱۰/۰۵