تهیه موکا (Mocha)
دوشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۲۱ ب.ظ
موکا (Mocha)
موکا (Mocha)
موکا یک قهوه محبوب و دسری با شکلات است.این نوع نوشیدنی را با هنر لاته تزئین می کنند. یکی از انواع آن بیچرین است که نوشیدنی مخصوص شهر تورین در ایتالیا است و ترکیبی از قهوه، خامه شکلاتی با طعم فندق و خامه غلیظ است.
* طرز تهیه :عموماً آن را با ترکیب یک جرعه اسپرسو و پودر کاکائوی مخلوط با شیر درست می کنند. شیر را می جوشانند. اسپرسوی غلیظ و شربت شکلاتی موکا و شیر داغ بخار داده شده ترکیب می شوند و با خامۀ زده شده بر روی سطح لیوان موکاخوری از لبۀ لیوان به بالا تکمیل می شود.
برای تهیه قهوه موکای خوب، موارد زیر را در نظر بگیرید:
- از آب سرد استفاده کنید.
- از یک ترکیب صحیح برای قهوهاسپرسو یا موکا استفاده کنید.
- هرگز از صابون یا شویندههایدیگر برای شستشوی جوشآور استفاده نکنید (فقط آبکشی کنید).
۹۵/۰۶/۲۹