مواد لازم :
کره
|
85 گرم در دمای خانه قرار دهید
|
شکر نرم
|
100 گرم
|
تخم مرغ
|
1 عدد (سفیده و زرده را به هم بزنید)
|
خامه ترش
|
125 میلی لیتر
|
آرد مخلوط با بکینگ پودر
|
150 گرم
|
جوش شیرین
|
1/4 قاشق چایخوری
|
دارچین آسیاب شده
|
1/2 قاشق چایخوری
|
سیب پوست گرفته و ریز شده
|
1 عدد
|
تمشک، سیب ، دارچین و روکش خامه ای ترکیبی عالی در این کیکهای کوچک و زیبا به حساب می آیند.
طرز تهیه :
فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه
فارنهایت گرم کنید کره و شکر را داخل یک کاسه بریزید و به هم بزنید تا
بصورت کرم روشن شود، سپس بتدریج تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید. سپس
آرد،جوش شیرین و دارچین را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کیک الک کنید و
همرا با سیب به هم بزنید به وسیله قاشق مخلوط کیک را در داخل قالبهای از
قبل آماده شده بریزید و در داخل فر به مدت 20 دقیقه بپزید تا کیکها پف کنند
و طلایی شوند، برای اطمینان خاطر از پخت کیکها، چنگال یا خلال دندان را در
مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده باشد، روی توری فر قرار دهید
تا خنک شوند برای تزئین، خامه ترش و شکر را داخل یک کاسه بریزید و حدود 1
دقیقه به هم بزنید تا صاف و بصورت کرم شود. اگر روکش خامه ای به اندازه
کافی سفت نشده باشد شکر بیشتری اضافه نمایید سپس آب لیمو را اضافه کنید و
روکش خام ای را بوسیله قاشق روی کیکها بریزید و با 2 تا 3 عدد تمشک تزئین
نمایید.
مواد لازم برای تزیین :
خامه ترش
|
80 میلی لیتر
|
پودر قند الک شده
|
حدود 100 گرم
|
آبلیموی تازه
|
1/4 قاشق چایخوری
|
تمشک |
حدود 36 عدد
|
یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست کنید.