مواد لازم :
دانه هل |
3 عدد رنده کنید
|
تخم مرغ
|
1 عدد
|
روغن آفتاب گردان
|
60 میلی لیتر
|
کدو تابستانی رنده شده
|
100 گرم
|
پسته ریز شده
|
50 گرم
|
آرد مخلوط با بکینگ پودر
|
115 گرم
|
بکینگ پادر
|
1/2 قاشق چایخوری
|
مخصوص افراد رژیمی
مناسب
و عالی برای اشخاصی که رژیم مواد لبنی دارند. این کیکها فنجانی ترد، بطور
قابل ملاحظه ای با هل و پسته معطر شده و با لیمو طعم کمی تندی دارند. کدو
ممکن است که از مواد عجیب و غریب در این کیک باشد ولی به این کیک، بطور
جالبی رطوبت را افزوده می کند.
طرز تهیه :
فر را روی 160 درجه سانتیگراد / 325 درجه
فارنهایت گرم کنید دانه هل رنده شده را با تخم مرغ، روغن و شکر داخل یک
کاسه بریزید، سپس هم بزنید تا بصورت کرم نرم شود. کدو و پسته را اضافه کنید
و بهم بزنید تا خوب ترکیب شود. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و
سپس روی مواد الک کنید و با هم مخلوط نمایید. به وسیله قاشق مخلوط کیک را
در داخل قالبهای کاغذی بریزید و داخل فر به مدت 18 تا 20 دقیقه بگذارید تا
پف و طلایی شود. برای اطمینان خاطر از پخت کیکها، چنگال یا خلال دندان را
در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده باشد، روی توری فر قرار
دهید تا خنک شوند برای تزئین، رنده پوست لیمو ، آب لیمو و شکر را داخل یک
قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود، سپس جوش آورید و
حدود 1 دقیقه اجازه دهید بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید، پسته را اضافه
نموده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود تا شربت شروع به سفت شدن کند، بعد با
قاشق روی کیکها بریزید.
مواد لازم برای تزیین :
پوست رنده شده و آب لیمو بدون واکس
|
2 عدد
|
شکر نرم
|
85 گرم
|
پسته ریز شده
|
40 گرم
|
یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست می شود.