کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

تهیه کیک فنجانی با گردو و عسل

سه شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۳۴ ب.ظ


مواد لازم :

 

آرد مخلوط با بکینگ پودر
150 گرم
بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری
گردو ریز شده
50 گرم
موز رسیده
2 عدد
روغن مایع
3 قاشق سوپخوری
عسل
4 قاشق سوپخوری
شیر
60 میلی لیتر

 

بچه ها این کیک نرم و خوشمزه بدون تخم مرغ با پنیر خامه ای شیرین شده را بسیار دوست دارند، بنابراین انتخاب خوبی می باشد برای بچه های که به تخم مرغ آلرژی دارند. فقط توجه داشته باشید که بچه ها به آجیل آلرژی نداشته باشند.


طرز تهیه :

فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و داخل یک کاسه الک کنید. گردو ریز شده را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید، وسط مواد را باز کنید  داخل یک کاسه دیگر موز را بوسیله چنگال نرم کنید و بصورت پوره فرم دهید. سپس ورغن، عسل و شیر را اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید. بعد در وسط مواد خشک بریزید و هم بزنید تا فقط با هم مخلوط شوند ( زیاد هم نزنید) به وسیله قاشق مخلوط کیک را در داخل قالبهای کاغذی بریزید و داخل فر به  مدت 20 دقیقه بگذارید تا پف و طلایی شود. برای اطمینان خاطر از پخت کیکها، چنگال یا خلال دندان را در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده باشد، روی توری فر قرار دهید تا خنک شوند برای تزئین: پنیر خامه ای، پودر قند و آب لیمو را با هم داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدست شود، سپس روی کیکها بریزید و با تکه های گردو تزئین نمایید.


مواد لازم برای تزیین :

 

پنیر خامه ای
150 گرم
پودر قند الک شده
50 گرم
آب لیمو تازه
1 قاشق چایخوری
گردو خلالی ریز شده
برای تزیین

 

یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۳۰
peyman araghi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی