مواد لازم :
آرد مخلوط با بکینگ پودر
|
150 گرم
|
بکینگ پودر
|
1/2 قاشق چایخوری
|
گردو ریز شده
|
50 گرم
|
موز رسیده
|
2 عدد
|
روغن مایع
|
3 قاشق سوپخوری
|
عسل
|
4 قاشق سوپخوری
|
شیر
|
60 میلی لیتر
|
بچه ها این کیک نرم و خوشمزه بدون تخم مرغ
با پنیر خامه ای شیرین شده را بسیار دوست دارند، بنابراین انتخاب خوبی می
باشد برای بچه های که به تخم مرغ آلرژی دارند. فقط توجه داشته باشید که بچه
ها به آجیل آلرژی نداشته باشند.
طرز تهیه :
فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه
فارنهایت گرم کنید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و داخل یک کاسه
الک کنید. گردو ریز شده را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید، وسط مواد را
باز کنید داخل یک کاسه دیگر موز را بوسیله چنگال نرم کنید و بصورت پوره
فرم دهید. سپس ورغن، عسل و شیر را اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید. بعد در
وسط مواد خشک بریزید و هم بزنید تا فقط با هم مخلوط شوند ( زیاد هم نزنید)
به وسیله قاشق مخلوط کیک را در داخل قالبهای کاغذی بریزید و داخل فر به
مدت 20 دقیقه بگذارید تا پف و طلایی شود. برای اطمینان خاطر از پخت کیکها،
چنگال یا خلال دندان را در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده
باشد، روی توری فر قرار دهید تا خنک شوند برای تزئین: پنیر خامه ای، پودر
قند و آب لیمو را با هم داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدست
شود، سپس روی کیکها بریزید و با تکه های گردو تزئین نمایید.
مواد لازم برای تزیین :
پنیر خامه ای
|
150 گرم
|
پودر قند الک شده
|
50 گرم
|
آب لیمو تازه
|
1 قاشق چایخوری
|
گردو خلالی ریز شده
|
برای تزیین
|
یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست می شود.