مواد لازم :
کره
|
115 گرم را در دمای خانه قرار دهید
|
شکر نرم
|
115 گرم
|
تخم مرغ
|
2 عدد
|
آرد مخلوط با بکینگ پودر
|
115 گرم
|
اسانس وانیل یا رنده پوست لیمو بدون واکس
|
1 قاشق چایخوری
|
شیر
|
2 قاشق سوپخوری
|
چه کسی می خواهد از کیکهای عروسی قدیمی خسته کننده استفاده کند وقتی می تواند این کیکهای سفید و زیبا را جایگزین آنها نماید.
طرز تهیه :
فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه
فارنهایت گرم کنید شکر و کره را داخل یک کاسه بهم بزنید تا پفکی و روشن
شود، سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را روی مواد
الک کنید هم بزنید و اسانس وانیل یا رنده پوست لیمو و شیر را اضافه
نمایید به وسیله قاشق مخلوط کیک را در داخل قالبهای کاغذی بریزید و داخل
فر به مدت 18 دقیقه بگذارید تا پف و طلایی شود. برای اطمینان خاطر از پخت
کیکها، چنگال یا خلال دندان را در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها
نچسبیده باشد، روی توری فر قرار دهید تا خنک شوند برای تزئین: با دقت یک
تکه روبان را اطراف هر یک از کیکها گره بزنید. سفیده تخم مرغ را داخل یک
کاسه بزرگ بریزید، سپس پودر قند را اضافه و هم بزنید تا بصورت خامه غلیظ
شود. آب لیمو را اضافه نموده و هم بزنید تا یک روکش ضخیم که بتوانید به
وسیله قاشق از آن بردارید درست شود. ( اگر لازم باشد آب لیموی بیشتر یا
پودر قند بیشتری اضافه کنید تا به غلظت واقعی برسد) روکش را به وسیله قاشق
روی کیکها بریزید و روی هر یک را با گلهای سفید تزئین کنید این روکش سریع
سفت می شود بنابراین به محض آماده شدن روکش آن را روی کیکها بریزید.
مواد لازم برای تزیین :
تور سفید یا روبان ارگانزا
|
|
سفیده تخم مرغ
|
1 عدد
|
پودر قند الک شده
|
125 گرم
|
آب لیمو تازه
|
1/2 قاشق چایخوری
|
گلهای سفید خوراکی برای تزیین از قنادی تهیه شود
|
|
یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای
کاغذی مخصوص بپوشانید. شما می توانید از قالبهای بزرگتر هم استفاده کرده و
کیکها را در اندازه های متفاوت درست کنید. با این مقدار مواد 12 عدد کیک
کوچک درست می شود.