کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

تهیه کیک فنجانی کریسمس

سه شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۳۸ ب.ظ

مواد لازم :

 

کره
60 گرم را در دمای خانه قرار دهید
شکر دانه ریز
115 گرم
تخم مرغ
2 عدد
آرد مخلوط با بکینگ پودر
115 گرم
ادویه مخلوط
1/2 قاشق چایخوری
گلابی پوست گرفته و ریز شده
1 عدد
انگور فرنگی
40 گرم

 

گلابی و انگور فرنگی از میوه های کلاسیک فصل کریسمس می باشند.
این کیکهای مرطوب و ادویه ای که با روکش کره ای پوشانده شده اند یک لذت خاصی را برای شما به وجود خواهد آورد.


طرز تهیه :

فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید کره و شکر را داخل یک کاسه بهم بزنید تا پفکی و روشن شود، سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را روی مواد الک کنید و ادویه، گلابی و انگور را اضافه نمایید به وسیله قاشق مخلوط کیک را در داخل قالبهای کاغذی بریزید و داخل فر به  مدت 18 دقیقه بگذارید تا پف و طلایی شود. برای اطمینان خاطر از پخت کیکها، چنگال یا خلال دندان را در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده باشد، روی توری فر قرار دهید تا خنک شوند برای تزئین: کره،پودر قند و آب انگور را داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید تا صاف و مانند کرم شود، سپس بصورت مارپیچ روی کیکها بریزید و روی هر یک را با سه عدد انگور فرنگی تازه و یک برگ تزئینی اگر استفاده می کنید و همچنین دانه های مروارید طلایی تزئین نمایید


مواد لازم برای تزیین :

 

کره
100 گرم کره را در دمای خانه قرار دهید
پودر قند الک شده
150 گرم
آب انگور
4 قاشق چایخوری
برگ تزیینی دلخواه
12 عدد
دانه های مروارید طلایی خوراکی

 

یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۳۰
peyman araghi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی