مواد لازم :
کره
|
60 گرم را در دمای خانه قرار دهید
|
شکر دانه ریز
|
115 گرم
|
تخم مرغ
|
2 عدد
|
آرد مخلوط با بکینگ پودر
|
115 گرم
|
ادویه مخلوط
|
1/2 قاشق چایخوری
|
گلابی پوست گرفته و ریز شده
|
1 عدد
|
انگور فرنگی
|
40 گرم
|
گلابی و انگور فرنگی از میوه های کلاسیک فصل کریسمس می باشند.
این کیکهای مرطوب و ادویه ای که با روکش کره ای پوشانده شده اند یک لذت خاصی را برای شما به وجود خواهد آورد.
طرز تهیه :
فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه
فارنهایت گرم کنید کره و شکر را داخل یک کاسه بهم بزنید تا پفکی و روشن
شود، سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را روی مواد
الک کنید و ادویه، گلابی و انگور را اضافه نمایید به وسیله قاشق مخلوط کیک
را در داخل قالبهای کاغذی بریزید و داخل فر به مدت 18 دقیقه بگذارید تا
پف و طلایی شود. برای اطمینان خاطر از پخت کیکها، چنگال یا خلال دندان را
در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده باشد، روی توری فر قرار
دهید تا خنک شوند برای تزئین: کره،پودر قند و آب انگور را داخل یک کاسه
بریزید و با هم مخلوط کنید تا صاف و مانند کرم شود، سپس بصورت مارپیچ روی
کیکها بریزید و روی هر یک را با سه عدد انگور فرنگی تازه و یک برگ تزئینی
اگر استفاده می کنید و همچنین دانه های مروارید طلایی تزئین نمایید
مواد لازم برای تزیین :
کره
|
100 گرم کره را در دمای خانه قرار دهید
|
پودر قند الک شده
|
150 گرم
|
آب انگور
|
4 قاشق چایخوری
|
برگ تزیینی دلخواه
|
12 عدد
|
دانه های مروارید طلایی خوراکی
|
|
یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست می شود.