نوشیدنی های پاییزی
در این پست از وبلاگ
کافه پرنس CoffeePrince
به شما طریقه ی درست کردن سان فروت و نوشیدنی سیب و نعناع را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
آموزش نوشیدنی های پاییزی,دستور تهیه نوشیدنی های پاییزی,تهیه نوشیدنی های پاییزی,روش تهیه نوشیدنی های پاییزی,نوشیدنی های پاییزی خوشمزه,نوشیدنی های پاییزی
مواد لازم سان فروت :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
پرتقال درشت |
۱ عدد |
100 گرم / 33 کالری |
سیب |
۱ عدد |
100 گرم / 55 کالری |
لیموترش |
۱ عدد |
100 گرم / 42 کالری |
آب انگور |
۱ پیمانه |
100 گرم / 90 کالری |
طرز تهیه سان فروت :
*. به نقل از
کافه پرنس CoffeePrince
: پرتقال و لیموترش را پوست بکنید و هسته هایش را جدا کنید .گوشت دو میوه را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید. سیب را هم پوست گرفته و تخم هایش را جدا کنید.*. سپس همراه با آب انگور به مواد داخل مخلوط کن بیفزایید. اگر دوست دارید نوشیدنی تان خنک باشد،موقع مخلوط کردن چند تکه یخ هم اضافه کنید.
*. نکته : به جای خود سیب از آب سیب آماده کارخانه ای هم می توانید استفاده کنید.
نوشیدنی سیب و نعناع
*. اگر از طرفداران آب سیب هستید و روزانه معمولا یک لیوان آب سیب می خورید این بار به این مخلوط ماده و طعم دهنده پرخاصیت دیگر هم اضافه کنید.
مواد لازم نوشیدنی سیب و نعناع :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
کرفس |
۱ ساقه |
100 گرم / 13 کالری |
لیمو ترش |
۱ عدد |
100 گرم / 42 کالری |
سیب درشت |
۱ عدد |
100 گرم / 55 کالری |
شکر |
۱ قاشق سوپخوری |
100 گرم / 400 کالری |
نعنای تازه |
۱۰۰ میلی لیتر آب سیب ۵ برگ |
100 گرم / 279 کالری |
یخ |
۴ عدد |
100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه نوشیدنی سیب و نعناع :
*. به نقل از
کافه پرنس CoffeePrince
: لیموترش را پوست کنده و هسته های آن را جدا کنید. سیب را هم پوست کنده و بعد از خارج کردن تخم هایش،چهار قاچ کرده و در مخلوط کن بریزید.*. کرفس و گوشت میوه لیموترش ،برگ های تازه نعنا، شکر و یخ را هم در محفظه مخلوط کن ریخته ،آب سیب را هم بیفزایید و پس از مخلوط کردن در لیوان مورد نظر سرو کنید.
*. کرفس گیاهی از خانواده ی چتریان است و در سراسر جهان می روید. کرفس سرشار از ویتامین B6، منیزیم، کلسیم و فسفر است. ویتامین های A و K، پتاسیم، منگنز و فیبر غذایی از دیگر مواد مفید موجود در کرفس هستند.کرفس چربی اشباع شده وکلسترول بسیار پایینی دارد. این گیاه را می توان تا هفت هفته در دمای 0 تا 2 درجه ی سانتی گراد نگه داشت؛ گیاه در این شرایط خواص غذایی خود را حفظ می کند.
*. برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A (بتاکاروتن) است در حالی که ساقه کرفس انواع شربت و نوشیدنی - ویتامین هایB6,B2,B1 ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروریست. هورمونهای گیاهی موجود در گیاه کرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها کرفس را به معجونی تبدیل می نمایند که در حقیقت می تواند داروی هردردی باشد.