کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

برترین های

کافه پرنس CoffeePrince

: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.

تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود.

در این مطلب سه قسمتی انواع و اقسام تارت – غذا یا شیرنی – را برایتان آموزش داده ایم.

تارت سیب و کدوحلوایی

•    تعداد: 6 تا 8 نفر

مواد لازم

مواد میانی

•    1/3 پیمانه شکر قهوه ای

•    یک قاشق چایخوری دارچین

•    نصف قاشق چایخوری نمک

•    ¼ قاشق چاخوری پودر جوزهندی

•    ¼ قاشق چاخوری پودر زنجبیل

•    ¼ قاشق چاخوری پودر میخک

•    یک قاشق چایخوری وانیل

•    یک پیمانه پوره کدوحلوایی

•    دو قاشق غذاخوری کره

•    ¼ پیمانه کشمش

خمیر پای

•    ¾ پیمانه آرد سفید

•    نصف پیمانه آرد گندم

•    1.5 قاشق چایخوری شکر

•    نصف قاشق چایخوی نمک

•    نصف قاشق چایخوی دارچین

•    نصف پیمانه کره نصف پیمانه آب یخ

•    یک عدد تخم مرغ هم زده



طرز تهیه

•    فر را با 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

•    در یک کاسه متوسط، شکر قهوه ای، دارچین، نمک، جوزهندی، زنجبیل، میخک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.

•    ¼ پیمانه شکر قهوه ای، پوره کدوحلوایی و یک قاشق غذاخوری کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

•    تکه های سیب خرد شده، کشمش و بقیه کره را با باقی مانده ادویه مخلوط کنید و کنار بگذارید.

•    در مخلوط کن، آرد، شکر، نمک، دارچین و تکه های کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا گلوله‌گلوله شوند. به آرامی آب یخ را اضافه کنید تا مواد
شکل خمیر به خود بگیرند.

•    روی یک سطح صاف، خمیر را باز کنید.

•    در مرکز خمیر، مخلوط کدوحلوایی را بریزید و حدود دو سانتی متر از لبه ها خالی بگذارید.

•    سیب را روی آن بچینید تا همه سطح خمیر را بپوشانند. لبه های بیرونی را به سمت داخل تا کنید.

•    تخم مرغ همزده را با قلم مو روی خمیر بمالید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.


تارت هلو

•    تعداد: 8 نفر

مواد لازم

•    1.5 پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل

•    ¾ قاشق چایخوری نمک

•    ¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره

•    ¼ پیمانه روغن زیتون

•    دو قاشق غذاخوری شیر کامل

•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

•    دو قاشق غذاخوری کره

•    3 تا 5 عدد هلوی کوچک و رسیده



طرز تهیه

•    فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط، 1.5 پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، روغن، شیر و عصاره بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

•    خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیواره ها قالب را بپوشاند. اضافه های خمیر را از لبه قالب برش دهید.

•    در یک کاسه، ¾ پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد کامل، ¼ قاشق چایخوری نمک و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. با کمک انگشتان خود کره سفت را به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را خوب ورز دهید.

•    از بیرون به داخل، هلوهای پوست کنده و خرد شده را داخل خمیر بچینید. از مخلوط کره روی آنها بریزید و قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

•    تارت را پس از خنک شدن با خامه فرم گرفته تزئین و سرو کنید.


تارت لیمو

•    تعداد: 8 نفر

مواد لازم

•    یک عدد لیموترش (8 قاچ)

•    1.5 پیمانه شکر

•    یک قالب کره

•    1 قاشق چایخوری وانیل

•    4 تخم مرغ

•    خمیر تارت



طرز تهیه

1.    همه مواد (به غیر از خمیر تارت) را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید.

2.    خمیر تارت را در قالب بگذارید و لبه های اضافه را بگیرید.

3.    از مخلوط مواد داخل آن بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.


تارت موزی تاتین

تعداد: 6 نفر

مواد لازم

•    کره: 60 گرم

•    شکر: 150 گرم

•    خمیر شیرینی: 250 گرم

•    موز: 4 عدد بزرگ

•    دارچین: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

•    بستنی وانیلی و مقداری پودر نارگیل: اختیاری

•    پرتقال: یک عدد

•    آرد سفید: برای تکاندن روی شیرین

•    خامه: اختیاری



طرز تهیه:

برای درست کردن موز:

فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را برش داده و در سینی فری به اندازه 20 در 30 سانتی‌متر گذاشته و با یک قاشق آن را به کف سینی بمالید. سینی فر را روی حرارت کم گاز بگذارید تا کره‌ها آب شوند. در همین حین، شکر را کم‌کم به آن اضافه کرده و با قاشق آن را هم بزنید تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شود. بگذارید به مدت 5 دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شوند. در همین حال موزها را پوست کنده و از وسط  2 قسمت کنید و در سینی فری که حاوی شکر و کره است بخوابانید سپس سینی را از روی گاز برداشته و کمی دارچین روی آن بریزید و در آخر پوست پرتقال را روی آن رنده کنید.

روش تهیه خمیر تارت:

روی یک تخته چوبی را تمیز کرده و آرد بپاشید. بعد خمیر نان شیرینی را روی آن گذاشته و با یک وردنه آن را روی تخته پهن کنید. سعی کنید تا آن را به اندازه سینی فر دربیاورید تا کار شما تمیزتر شود. ضخامت خمیر باید نیم سانتی‌متر باشد. چون اگر خمیر را نازک کنید زود پاره شده و تارت شما زیبا نمی‌شود. خمیر آماده شده را به آرامی روی کل مواد درون سینی بخوابانید. گوشه‌های خمیر را با انگشتان‌تان به راحتی فرم دهید تا همه جای آن پوشانده شود. با یک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و بعد سینی را درون فری با حرارت متوسط به مدت زمان 25 تا 30 دقیقه قرار دهید. (تا زمانی که کاملا طلایی‌رنگ شود)

برای سرو:

هنگامی که تارت آماده شد آن را از درون فر بیرون آورده و بگذارید تا کمی سرد شود. بعد با یک چاقو گوشه‌های تارت را بلند کنید تا راحت‌تر بتوانید آن را دربیاورید. تارت تاتین را به شکل مستطیل برش زده و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، قرار دهید. می‌توانید این تارت را با بستنی وانیلی یا مقداری پودر نارگیل یا حتی خامه سرو کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد.


تارت خرما

مواد لازم خمیر

•    آرد:  175 گرم

•    کره سرد: 75 گرم

•    تخم مرغ: یک عدد

•    آب یخ: یک قاشق سوپ‌خوری

موادلازم میانی

•    کره نرم:90 گرم

•    شکر: 90 گرم

•    تخم‌مرغ زده شده: یک عدد

•    بادام پودر شده: 90 گرم

•    آرد: گرم

•    آب: یک قاشق سوپ‌خوری

•    اسانس پرتقال: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

•    خرمای نصف شده و هسته گرفته: 15 عدد درشت

•    مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپ‌خوری



روش تهیه

1.    فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. آرد الک کرده و کره سرد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

2.    تخم مرغ و آب یخ را داخل مواد بریزید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

3.    خمیر را به‌مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

4.    سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن با وردنه باز کنید و داخل قالب تارت 20 سانتی‌متری قرار دهید به‌طوری که کف و دیواره آن را بپوشاند.

5.    سطح خمیر را چنگال بزنید و به‌مدت 20 دقیقه بپزید.

6.    مواد آماده شده را روی تارت آماده شده پهن کنید و به‌مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن تارت را از فر بیرون بیاورید و خرمای نیمه شده را به طور مرتب روی مواد بادامی دور تا دور قالب بچینید و به‌مدت 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

7.    حین پخت، تارت را از فر خارج کرده و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بمالید و پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و سرو کنید.

طرز تهیه مواد میانی

1.    کره و شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

2.    تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

3.    پس از مخلوط شدن پودر بادام، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود.


تارت شکلات و موز

تعداد: 4 نفر

مواد لازم

خمیر مخصوص تارت

•    کره: 400 گرم

•    شکر: 170 گرم

•    وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

•    آرد: 550 گرم

•    تخم‌مرغ: یک عدد

•    نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

مواد اصلی تارت شکلات

•    زرده تخم‌‌مرغ: 4 عدد

•    پودر کاستر: یک قاشق چای‌خوری

•    شکر: 2 قاشق چای‌خوری

•    شکلات تلخ و شیرین: 200 گرم

•    خامه پرچرب: 300 میلی‌لیتر

•    شیر: یک پیمانه250 میلی‌لیتر



روش تهیه

خمیر تارت:

1.    فر را روشن کرده و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

2.    ابتدا کره، تخم‌‌مرغ، شکر، وانیل و نمک را داخل ظرف همزن ریخته و می‌گذاریم آنقدر هم بخورد تا کاملا یکدست و پفکی شود.

3.    آرد را  الک کرده و کم‌کم به مخلوط اضافه می‌کنیم و با دست هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم.

4.    خمیر را با وردنه صاف کرده و درون قالب‌ تارت پهن می‌کنیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر گذاشته و پس از اتمام در می‌آوریم تا خنک شود.

مواد اصلی تارت شکلات:

1.    تخم‌مرغ‌ها را زده تا کاملا یکدست شود سپس کم‌کم پودر کاسترد و شکر را به آن می‌افزاییم.

2.    در یک ظرف استیل شکلات‌ها را ریخته و روی بخار آب، شکلات‌ها را به حالت مایع درمی‌آوریم؛ پس از آب شدن شکلات‌ها شیر را به آن اضافه کرده و با اولین جوشی که مخلوط شیر و شکلات زد آن را برداشته و می‌گذاریم تا در دمای اتاق خنک شوند.

3.    خامه را می‌زنیم تا فرم بگیرد.

4.    مخلوط (تخم‌مرغ، پودر کاسترد و شکر) را به شیر و شکلات می‌‌افزاییم و با لیسک هم می‌زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

5.    خامه را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و روی خمیر تارت پخته شده ریخته و به مدت 2 تا 3 ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا مایع شکلاتی فرم بگیرد.


تارت فلفل دلمه ای

•    زمان آماده‌سازی: 25تا 30 دقیقه

•    زمان پخت:   30 دقیقه

•    مقدار: 1تا 2  نفر

مواد لازم

•    فلفل دلمه‌ای رنگی خلال‌شده:3 عدد

•    سس سفید:2 پیمانه

•    سیر رنده شده:5 حبه

•    خامه:2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه

1.    ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن می‌کنیم. حالا روی خمیر را با چنگال سوراخ‌سوراخ می‌کنیم که بخار خمیر خارج شود. سپس خامه را با سس سفید مخلوط کرده و سیر رنده شده را همراه با پنیر پیتزا روی خمیر پخش می‌کنیم.

2.    فلفل دلمه‌های رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر می‌چینیم. سپس تارت را به مدت 25تا30 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا آماده شود.


تارت خامه با میوه تازه

مواد لازم

•    خمیر تارت‌: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر

•    کرم خمیر: به اندازه پوشاندن سطح خمیر

•    مخلوط میوه تازه(موز، توت‌فرنگی، کیوی، سیب): 2 فنجان



روش تهیه

1.    فر را با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را آماده کرده و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سطح آرد بپاشید. قسمت‌ها را به شکل دایره‌هایی به قطر 5/12 سانت پهن کنید و هرکدام را در ظرف تارتی که کف آن از دیواره جدا شود به قطر 10 سانت بیندازید. کف و دیواره‌های ظرف‌ها را کاملا از خمیر بپوشانید و با دست کاملا فشار دهید. روی ظرف‌ها را دولایه فویل بپوشانید و در سینی فر بگذارید.

2.    8 دقیقه در فر بگذارید، فویل را بردارید. 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیر طلایی شود. خامه خمیری را آماده کنید، در یخچال خنک کنید و روی خمیر پخته بریزید. میوه‌های تازه را هم بچینید. دیواره‌ها را جدا کنید و تارت‌ها را از ظرف در‌آورید و در ظرف سرو بچینید.

کرم خمیر:

1.    یک‌دوم فنجان شکر، 4 قاشق مرباخوری نشاسته ذرت و یک‌چهارم قاشق مرباخوری نمک را مخلوط کنید. 2 فنجان شیر پرچرب یا 2 فنجان خامه کم‌چرب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. هم بزنید تا غلیظ شود.

2.    یک دقیقه صبر کنید و نصف این مواد داغ را به 4 زرده زده شده اضافه کنید، به شیرجوش برگردانید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و 2 دقیقه هم بزنید. بعد آن را  از روی حرارت بردارید و کمی وانیل بریزید. مایه را در کاسه‌ای بریزید و کاسه را 5 دقیقه در کاسه آب یخی بگذارید، گاهی هم بزنید. روی کاسه را با نایلون بپوشانید و 4 ساعت در یخچال بگذارید و هم نزنید.


تارت میوه شکلاتی

مواد لازم برای خمیر تارت

•    آرد: 325 گرم

•    پودر کاکائو:  50 گرم

•    کره: 180 گرم

•    پودر شکر:  4 قاشق سوپ‌خوری

•    روغن مایع:  4 قاشق سوپ‌خوری

•    آب سرد:  2 قاشق سوپ‌خوری

•    تخم‌مرغ: یک عدد

•    لوبیا قرمز: به میزان لازم

مواد لازم برای داخل تارت:

•    موز و کمپوت آناناس: به میزان لازم

•    خامه فرم‌گرفته: یک لیوان

•    شکلات سیاه:  300 گرم

•    خامه صبحانه:  300 گرم



روش تهیه

1.    برای آماده‌کردن خمیر ابتدا آرد، پودر کاکائو و پودر شکر را با هم مخلوط‌کرده، کره را که به دمای محیط رسیده میان آن می‌گذاریم و با نوک انگشتان به خورد آن می‌دهیم تا مخلوط ماسه‌ای شکل شود. آب، روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و مایع را به مخلوط ماسه‌ای شکل اضافه می‌کنیم و همه را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر مطلوب حاصل شود.

2.    خمیر حاصل را داخل کیسه‌ نایلونی قرار داده و به‌مدت یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند.

3.    سپس آن را یک ساعت از یخچال بیرون می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد، خمیر را داخل قالب تارت به قطر28 تا 30 سانتی‌متر پهن کرده طوری که ضخامت خمیر حدود نیم‌‌سانتی‌متر باشد و لبه‌های آن داخل قالب بالا بیاید.

4.    روی خمیر را با چنگال یا وسیله‌ مخصوص، حفره‌ای ایجاد کرده، روی یک کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و روی سطح آن را با لوبیا قرمز می‌پوشانیم و به‌مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، ‌می‌پزیم.

5.    خامه‌ را با میوه‌ها مخلوط کرده، روی سطح تارت پهن می‌کنیم و داخل یخچال می‌گذاریم، شکلات سیاه و خامه صبحانه را با هم روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات ذوب شده و با خامه مخلوط شود. کرم حاصل را که گاناش نام دارد روی لایه آخر تارت می‌ریزیم و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندد، پس از چند ساعت روی آن را با خامه و میوه تزئین می‌کنیم.


تارتلتِ تافی و سیب

•    تعداد: 24 نفر

•    زمان آماده سازی: 25 دقیقه

•    زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

•    425 گرم خمیر پای

•    دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده

•    نصف پیمانه تافی خرد شده

•    ¼ پیمانه شکر قهوه ای

•    دو قاشق غذاخوری کره آب شده

•    1/8 قاشق چایخوری نمک

•    پودر قند



طرز تهیه

1.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، سیب، تافی، شکر قهوه ای، کره آب شده و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

2.    اگر خمیر آماده پای منجمد است آن را در دمای اتاق بگذارید تا باز شود.

3.    روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را باز کنید. آن را با قالب گرد برش بزنید و 24 عدد خمیر دایره ای تهیه کنید. سپس آنها را درون قالب های مافین بچینید و آنها را کف قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. داخل هر کدام یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب را بریزید.

4.    آنها را درون فر که از قبل گرم شده است قرار دهید تا به مدت 18 دقیقه پخته شود.

5.    پس از پخت، آنها را روی توری فر بچینید تا خنک شوند. سپس پودر قند بپاشید و سرو کنید.

6.    این تارتلت ها را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.


تارت انگلیسی

مواد لازم

•    آرد: 650 گرم

•    شکر: 175 گرم

•    شیر: یک لیوان (250 میلی‌لیتر)

•    پودر خمیرترش: 45 گرم

•    کشمش سیاه پلویی: 200 گرم

•    تکه‌های ریز مربای پوست پرتقال: 150 گرم

•    کره: 200 گرم

•    تخم‌مرغ: دو عدد

•    زرده تخم‌مرغ: یک عدد

•    مربا : 150 گرم



روش تهیه

1.    ابتدا آرد را داخل کاسه‌ای ریخته میان آرد را گود می‌کنیم، سپس پودر خمیر ترش را با یک قاشق از شکر و شیر ولرم داخل آرد می‌ریزیم و روی مواد را می‌پوشانیم تا پیش خمیر آماده شود.

2.    وقتی مایه کاملا پف کرد، کره ذوب شده، شکر و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. در این زمان مربا و کشمش را نیز اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند.

3.    روی خمیر را می‌پوشانیم و به مدت 30 دقیقه اجازه می‌دهیم تا استراحت کند. پس از این مدت دوباره خمیر را برداشته و در قالبی استوانه‌ای قرار می‌دهیم تا نصف حجم قالب را پر کند.

4.    دوباره روی قالب را می‌پوشانیم و حدود 30 دقیقه دیگر در محیطی گرم قرار می‌دهیم تا خمیر حجیم شود، سپس قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم تا روی کیک طلایی شود.

5.    وقتی خنک شد آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و مابین آن را برش می‌دهیم و با کرم پانیسبا یا خامه می‌پوشانیم. می‌توانیم در صورت تمایل اطراف کیک را با کرم و خامه بپوشانیم و روی آن را با فوندانت یا مارسیپان روکش کرده و تزئین کنیم.


ادامه دارد......
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۵
peyman araghi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی