قهوه ترک
قهوه ترک محبوب ترین قهوه نزد ایرانیان است که روش تهیه آن نسبت به سایر
قهوه ها آسان تر است . ایرانی ها به دلیل غلیظ بودن قهوه ترک علاقه بیشتری
به خوردن این قهوه دارند . قهوه ترک برخلاف نامش در کشورهای سنگاپور ،
اندونزی و مالزی کاشته می شود اما از آنجا که طرز تهیه این قهوه اولین بار
توسط ترکهای عثمانی ابداع شد ، به قهوه ترک شهرت یافته است . برای تهیه
قهوه ترک کافی است به اندازه دلخواه قهوه مرغوب تهیه کنید و سپس یک قاشق سر
پر مرباخوری قهوه و یک فنجان آب سرد را در قهوه جوش بریزید و خوب مخلوط
کنید . قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید . نکته مهم در تهیه قهوه ترک
: به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قهوه جوش را از روی حرارت بردارید . در
صورتی که قهوه را برای چند نفر آماده کرده اید ؛ ابتدا به صورت مساوی کف ها
را داخل فنجان بریزید و بعد قهوه را اضافه کنید . قهوه ترک برخلاف سایر
قهوه ها نیازی به دستگاه مخصوص قهوه ساز ندارد و فقط یک شیر جوش معمولی
هزار و پانصد تومانی کافی است.