کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

کافه پرنسCoffeePrince

کافی شاپ کافه پرنس CoffeePrince

کیک فنجانی سیب و دراچین

دوشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۵، ۰۵:۱۸ ب.ظ

مواد لازم :

 

کره
85 گرم در دمای خانه قرار دهید
شکر نرم
100 گرم
تخم مرغ
1 عدد (سفیده و زرده را به هم بزنید)
خامه ترش
125 میلی لیتر
آرد مخلوط با بکینگ پودر
150 گرم
جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده
1/2 قاشق چایخوری
سیب پوست گرفته و ریز شده
1 عدد

 

تمشک، سیب ، دارچین و روکش خامه ای  ترکیبی عالی در این کیکهای کوچک و زیبا به حساب می آیند.


طرز تهیه :

فر را روی 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید کره و شکر را داخل یک کاسه بریزید و به هم بزنید تا بصورت کرم روشن شود، سپس بتدریج تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید. سپس آرد،جوش شیرین و دارچین را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کیک الک کنید و همرا با سیب به هم بزنید به وسیله قاشق مخلوط کیک را در داخل قالبهای از قبل آماده شده بریزید و در داخل فر به مدت 20 دقیقه بپزید تا کیکها پف کنند و طلایی شوند، برای اطمینان خاطر از پخت کیکها، چنگال یا خلال دندان را در مرکز آنها فرو کنید اگر چیزی به آنها نچسبیده باشد، روی توری فر قرار دهید تا خنک شوند برای تزئین، خامه ترش  و شکر را داخل یک کاسه بریزید و حدود 1 دقیقه به هم بزنید تا صاف و بصورت کرم شود. اگر روکش خامه ای به اندازه کافی سفت نشده باشد شکر بیشتری اضافه نمایید سپس آب لیمو را اضافه کنید و روکش خام ای را بوسیله قاشق روی کیکها بریزید و با 2 تا 3 عدد تمشک تزئین نمایید.

 

مواد لازم برای تزیین :

 

خامه ترش
80 میلی لیتر
پودر قند الک شده
حدود 100 گرم
آبلیموی تازه
1/4 قاشق چایخوری
تمشک حدود 36 عدد

 

یک قالب کیک 12 خانه ای را با قالبهای کاغذی مخصوص بپوشانید با این مقدار مواد 12 عدد کیک کوچک درست کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۹
peyman araghi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی